luni, 6 ianuarie 2014

Reducerile inceputului de an

Exista sau sunt o doar iluzie gen Black Friday?



Parerea mea este ca indiferent cum ni se pare, la noi in tara, reducerile din lunile ianuarile-februarie sunt cele mai consistente  si singurele reduceri decente pe care marii reteileri le fac.
Acum motivele pentru care fac acest lucru pot varia de la o firma la alta dar e clar ca 3 dintre principalele motive pentru care nu se fac reduceri in resul anului sunt urmatorele:

1) Romanul  ce se lasa usor influentat iar doar simpla expunere a unor materiale promotionale pe langa niste gramezi de haine, o debandada controlata de catre reteiler, il face sa creada ca face afacerea vietii si fara o analiza a pietei isi cumpara produsul/serviciul "redus".


Produse evoMAG.ro

2) Patronii lacomi si dornici de pofit ce tara noastra ii adaposteste, ce nu au nici cele mai mici cunostinte de marketing,  patroni ce prefera sa vanda putin si cu un profit mare in detrimentul unui adaos mai mic, mai decent, un adaos care cu siguranta le-ar aduce si o crestere substantiala a vanzarilor.

3) Statul, cei care conduc acesta tara, oameni ce au ajuns pe functile lor prin diverse metode, si nu stiu sa lase putinii antreprenori ai acestei tari sa vanda. In tara noastra legislatia in domeniu reducerilor are niste prevederi mai ciudate, indiferent de cand ai un produs in stoc nu il poti vinde sub pretul de achiztie. In multe domenii, mai ales in domenul it, acest lucru poate insemna falimentul.

...si atunci de ce sa ne mire faptul ca in periodata marilor reduceri multi romani prefera sa merga in tari precum Ungaria ?
Pentru mai multe oferte vezi pagina de fb: https://www.facebook.com/ofertesipromotii

Produse evoMAG.roProduse evoMAG.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu